تمیز نگه داشتن آشپزخانه و وسایل آن به دلایل بهداشتی اهمیت زیادی دارد. از آن جا که هود بوی دود، رطوبت و چربی اضافه را هنگام پخت غذا جذب می کند، فضای مناسبی برای رشد کپک ها و باکتری هاست. پس حداقل ماهی یک بار، به ویژه اگر از گریل استفاده می کنید، هود را تمیز کنید.
- ابتدا هود آشپزخانه را خاموش کنید.با مواد شوینده خارج و داخل هود را تمیز کنید.
- مراقب باشید به لامپ و پریز برق هود آسیبی وارد نشود. سپس با آب ولرم و صابون هود را بشویید.
- پنجره فلزی را که چربی به خود می گیرد در آب ولرم حاوی مواد از بین برنده چربی خیس کنید تا چربیها پاک شود و یا این که با کمک برس هر دو طرف آن را بشویید و قبل از اتصال مجدد کاملا خشک کنید.همچنین ،با یک دستمال آغشته به نفت هم به سادگی می توان هرگونه چربی را از بین برد.
- فیلترهای فعال زغالی که قابل شست و شو نیست باید عوض شود. زغال با کثیف شدن اثر خود را از دست می دهد بنابراین هر سال و اگر زیاد پخت و پز می کنید، هر چند ماه این فیلترها را تعویض کنید. فیلترهای متالیک را می توانید به آسانی در ماشین ظرف شویی بشویید.
- برای تمیز کردن هود آشپزخانه از جنس فلزهای اکسیدنشدنی هم می توانید از موم عسل استفاده کنید.
- کثیفی را که روی پره های فن جمع شده است، با مواد شوینده تمیز کنید.
fmehraban آشپزخانه ,تمیز ,چربی ,استفاده ,بشویید ,مواد ,تمیز کنید ,مواد شوینده ,استفاده کنید ,زیادی دارد ,اهمیت زیادی منبع
درباره این سایت